A webáruház fejlesztés alatt áll, az esetleges hibákért elnézésüket kérjük!

SKIN DIVER búvártanfolyam

Merülés a felszín alá szemüveggel és pipával

  • A Skin Diver-ek maszkokat, légzőcsöveket, uszonyokat,búvármellényeket használnak, hogy a felszínen úszhassanak és hogy le is merülhessenek a mélybe. A Skin Diver-ek szakértő módon tudják beállítani a felszerelésüket és lebegőképességüket, ki tudják egyenlíteni a légüregeket merülés közben, és ki tudják üríteni a vizet a légzőcsőből. A Skin Diver-ek általában messzebb merészkednek, mint a légzőcsöves búvárok és gyakran merülnek a felszín alá.
  • Miért válaszd a Skin Diver tanfolyamot?
  • 1. A Skin Diver egyszerű képzési program azoknak, akik érdeklődnek a víz alatti világ felfedezése iránt szabad- tüdős felszerelés használatával. A tanfolyam széles társadalmi csoportoknak van szánva abból a célból, hogy felkeltse az érdeklődést a víz alatti környezet iránt, fizikai kondicionáló programot adjon, oktatás előtti programként szolgáljon olyan gyermekeknek, akiknek életkora vagy fejlettsége még nem elégséges ahhoz, hogy a légzőkészülékes búvárkodás feltételeinek megfeleljenek, és a fejlettebb vízi sportok felé vezető út egy szakasza lehet.
  • 2. A Skin Diver lehet egy életcél amelyet sok esetben a már képzett könnyűbúvárok választanak azért, mert csodálatos élményekhez lehet jutni azáltal, hogy fizikailag és szellemileg tökéletes állapotban végrehajtott merüléseken megpróbáljuk elérni saját teljesítőképességünk határait. A Skin Diver egy bizonyos szintet elérve közelebb kerül a tengerhez, a vízhez mint bárki más.
  • A részletekért kattints a TESZTÜNK gombra!!!

Cikksz.: #15101
20 000 Ft

Hasonló termékek

ADVANCED OPEN WATER búvártanfolyam

Lépj tovább. Legyél haladó búvár!

45 000 Ft

További információk » Tesztünk

ADVENTURE DIVER búvártanfolyam

Itt az ideje kalandozni!

35 000 Ft

További információk » Tesztünk

RESCUE DIVER búvártanfolyam

A biztonság létfontosságú!

55 000 Ft

További információk » Tesztünk

SCUBA DIVER búvártanfolyam

Merülés felügyelet mellett. Azon gondolkodsz, hogy a következő szabadságod idejére már minősítést szeretnél szerezni, de nincs időd beiratkozni egy rendes búvártanfolyamra? Most itt van egy külön Neked kitalált gyors és könnyű program! Itt az alkalom, hogy felcsatold az uszonyokat, felvedd a maszkot, és rövid idő alatt intenzív kalandot élj át.

45 000 Ft

További információk » Tesztünk

MASTER SCUBA DIVER búvártanfolyam

Érd el a csúcsot!

12 000 Ft

További információk » Tesztünk